layout styles

معرفی کوتاه منطقه ویژه علم و فناوری خلیج فارس

کریدورهای علم و فناوری (مناطق ویژه ی علم و فناوری) یکی از زیر ساخت های توسعه ی اقتصاد دانش محور است. این مناطق ویژه ی علم و فناوری، مکان همجوشی مارپیچ سه گانه ی «دانشگاه»، «کسب و کار» و «دولت» است که برهمکنش این سه گانه ی مقدس می تواند پایه ی دانایی محور را در این مناطق استوار نماید.

در همین راستا هیأت دولت نهم در مورخ 5/1/89 بنا به پیشنهاد مشترک وزارت علوم تحقیقات و فناوری و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، آیین نامه ی نحوه ی فعالیت های مشخص به منظور تأسیس و توسعه ی مناطق ویژه ی علم و فناوری کشور را مورد تصویب قرار داد.

آیین نامه ی «نحوه ی تأسیس و توسعه ی مناطق ویژه ی علم و فناوری کشور » برای استان های اصفهان، خراسان رضوی، یزد و بوشهر، در سال۱۳۹۳ تصویب شد.

هدف

تحقق اقتصاد دانایی محور با تاکید بر مزیت های رقابتی استان

تخصص گرایی

تخصص گرایی هوشمند به معنای شناسایی ویژگی ها و دارایی های منحصر به فرد هر کشور و منطق ه ی دانایی است تا بتوان مزیت های رقابتی هر منطق ه ی دانایی را برجسته نموده و ذینفعان منطقه ای و منابع را حول چشم انداز برخاسته از تعالی گرایی آیند ه ی این مناطق سوق داد. با توجه به ظرفیت های بالقوه و بالفعل استان بوشهر و موهبت های طبیعی این استان همچون طولانی ترین مرز آبی با خلیج فارس، وفور گونه های با ارزش آبزیان و گیاهان دریایی، امکان توسعه صنعت کشتیرانی، ذخایر عظیم نفت و گاز در خشکی و دریا، کشاورزی و وجود زیرساخت های لازم به منظور گسترش فاوا و رسانه، محورهای اصلی تمرکز منطقه ویژه علم و فناوری خلیج فارس در ادامه آورده شده اند

فعالیت های دیگر مربوط به منطقه ویژه علم و فناوری